Het eren van onze mannelijke en vrouwelijke kant

We dienen onze Mannelijke en Vrouwelijke Kant te Eren

We schelen 2% van elkaar. Je bent 51% vrouw en 49% man in je eigen lichaam. Graag een ander licht op de vele vrouwen retraits en speciaal voor mannen retraits. Ik geloof dat veel vrouwen zijn beschadigd door kindertrauma, door ervaringen, in de latere fase door partners in dit leven. Maar dit geldt ook voor mannen. 

Energetisch kan je elkaar wel helpen om uit een probleem te komen of uit een blokkade. Met daarin als voorwaarde dat je als groep met 1 individu bezig bent. Vandaar zullen de vrouwen retraits vast heel heilzaam werken. De energie van een groep kan er meer opgelost worden, de groep draagt. Zoals eigenlijk ook met een opstelling gebeurd. Iedereen is bezig als representant om duidelijkheid te geven aan de persoon waar de opstelling voor is. Door de energie te verhogen kan 1 persoon makkelijker dealen met zijn trauma/kwetsuur of blokkade. 

Maar is daarmee het echte probleem opgelost? De dualiteit waarin we ons nu bevinden. Zoveel mannen die ook de weg kwijt zijn en juist die vrouwelijkheid nodig hebben om te helen. Wat nu, als een ieder op zoek gaat naar zijn eigen mannelijke en vrouwelijke kant. Dan is die splitsing toch helemaal niet nodig. We zijn een spiritueel wezen in een menselijk lichaam. We hebben vanuit ons hogere zelf bedacht voordat we naar de aarde kwamen, in welke rol we dat wilden vervullen.

Terug naar de basis

Laten we terug gaan naar die basis. Terug naar je eigen blueprint. Wat heb je zelf afgesproken in dit leven om te ervaren tijd voor diepe reflectie en zelfkennis en inzichten?
We zijn in vorige levens vrouw of man geweest, in de levens die je hebt gehad en in een volgend leven als je dat wil en beslist weer terugkomen in die hoedanigheid. En zorgen dat we de mannelijke en vrouwelijke kant in onszelf in balans kunnen komen, zodat je energie door je lijf kan stromen. Dat je afgestemd bent op je hogere zelf.
Accepteer dat je alles bent, accepteer dat je bent wie je bent. Committeer jezelf met je eigen blueprint. Met je eigen zielen familie, met je eigen I Am.

Laten we er ook voor elkaar zijn. Zeker voor de mannen ook die het ook zwaar hebben en geheeld dienen te worden.

Scroll naar boven
Naar ons coachingsaanbod
× Neem direct contact op!