Wat heeft je Onderbewustzijn je te Leren?

Wat heeft je Onderbewustzijn je te Leren?

Het onderbewustzijn als verborgen informatiebron voor jouw werkelijke talent.

Stress en onzekerheid die ik ervaarde in onder andere werk, met zelfs burnout als gevolg, heeft me lang geleden aangespoord om te gaan ontdekken wat nu toch de oorzaak was van deze gevoelens.

De zoektocht naar antwoorden

De ontdekkingstocht leerde me over hoe deze gevoelens onder andere worden aangedreven door specifieke angsten die me weghouden van wie ik in de kern wilde zijn. Over de negatieve gedachten over mijzelf en de diepere boodschappen ervan. Over verdedigingen die mij aanzette om te blijven presteren, aangedreven door de angst voor het falen.

Of de angst om niet goed genoeg te zijn en mensen mij daarop zouden afwijzen. Verzachtingstechnieken die mij aanspoorden tot bedachte beloningen om het vol te houden, of het verdoven van de onrust om soms heftige en vermoeiende gevoelens te overleven.

Terwijl ik dit mentaal, fysiek, energetisch en zelfs spiritueel steeds beter ging doorgronden en kon navigeren, had ik altijd het gevoel dat er iets was waar ik niet bij kon. Wat sterker is en me geregeld weer in mijn oude gedrag terugzetten. Als het ware mijn persoonlijke hypnose om om te gaan met de onderbewuste dreiging.

De rijkdom van het onderbewustzijn

Ik ontdekte de rijkdom van het onderbewuste. Hoe herinneringen een bepaalde voorkeur hebben om “mijn verhaal” op zijn plaats te houden. En herinneringen die het verhaal niet ondersteunen, als het ware waren weggevaagd. 

Mijn interesse ging uit naar regressie en hypnose omdat ik vermoedde dat hier belangrijke schatten verborgen lagen voor verdiepend in-zicht. En dat hier wel eens een ontbrekende sleutel kon liggen om een vollediger verhaal te kunnen inzien – the gift within. Voor mezelf en voor anderen die hier aan toe zijn.

Wat voor mij nog verborgen lag was de ontdekking van mijn diepste beschermer van de kernwond: schuld of schaamte. De boodschap die zegt zonder het te horen: “zo mag ik niet zijn, zo ben ik niet”. Het transformerende werk bracht dus soms gevoelens van schaamte. Dat gevoel is innerlijk een bevestiging dat er inderdaad iets mis is met mij en wil mij terugzetten in “veilig” oud gedrag. Ofwel her-activeren van ingesleten verdedigingen, welke ik nu juist wilde beteugelen. Wat ik leerde is dat het niet de angst voor de schaamte zelf is, maar angst voor de betekenis die het onderbewustzijn eraan geeft. 

Het gaat dus over het luisteren en ervaren wat het onderbewuste mij te leren had. En het onderbewuste laten leren, iets nieuws te installeren. Door de herinnering eraan in zijn geheel te zien en deze aan te passen. Niet een ander verhaal maar het gehele verhaal. Het rond maken. De beweging afmaken.

Mijn passie is om technieken te doorgronden, inzichten verwerven, ontrafelen, te ervaren en te leren om meer en meer je mooiste zelf te mogen en blijven zijn. Met voor mij een belangrijke extra reden – dit door te kunnen geven aan diegenen die dat ook zielsgraag willen.

Naast veel coaching en energetische opleidingen, ben ik inmiddels ook internationaal gecertificeerd hypnose- en regressietherapeut. 

En dit is een belangrijke bouwsteen geworden in het BM-Insight “Intelligent Awareness” programma. Dit programma is ontwikkeld om professionals in het bedrijfsleven hun talent en kracht te laten ontdekken en ervaren om deze onderdeel te laten zijn van geïnspireerd werken en leiding geven.

Er is nu speciaal voor jou de mogelijkheid om hypnose bij mij te ervaren.

De sessie is gericht op jouw mentale vitaliteit als professional of leidinggevende. Het is een positieve en versterkende hypnose waarmee je jouw innerlijke kracht aanspreekt.

Je ontvangt na afloop ook de opname waardoor je de ervaring verder en nog dieper kan integreren. 

Als je dit leuk lijkt en enthousiast van wordt, neem dan contact met me op in een DM of mailbericht. Voor het speciale tarief van 150 euro. En zet bij de aanvraag specialeactie Berry HYPNOSE.

Ik nodig je van harte uit om het met mij ook te gaan ontdekken. Kijk hier voor meer informatie.

onderbewustzijn
Scroll naar boven
Naar ons coachingsaanbod
× Neem direct contact op!